聖誕date陳瀅? 家樂約咗第二個……

陳家樂、李靖筠因合作賀歲電影《我的筍盤男友》成為好友,趁聖誕佳節,兩人日前大玩「鬥富貴」遊戲,一分鐘內在一盤鑽飾中揀選最貴的一件,結果李靖筠9秒9揀中,大勝陳家樂!贏遊戲當然有獎,她獲得佩戴價值600萬「鴿子蛋」黃鑽頸鏈影相作「禮物」!

問家樂聖誕會否約緋聞女友陳瀅去街?原本話題多多的他聽到「陳瀅」兩字,即時「Dead Air」,望住小師妹「求救」,李靖筠笑說:「你望住我做咩?我又唔係陳瀅!」但亦有幫師兄解圍,說聖誕節家樂約了她,忙為新片做宣傳。

核突禮物抽獎

家樂笑言近年去派對興起玩「雞肋遊戲」,就是將家中不要的東西拿出來抽獎,笑言收過一個非常核突的卡通手機殼,李靖筠則說送過香味眼罩作抽獎,自己都非常嫌棄!問兩人有何新年願望?李靖筠說:「2019係我嘅幸福年,未來唔敢貪心,希望每次工作都有顆期待的心。」家樂希望工作量愈來愈多,有更好成績。


本文固定链接: http://www.hfyuedong.com/6054.shtml | 杏耀代理